1 | Organik tarımın tanımı, gelişimi. Dünya?da ve Türkiye?de durum. | [3] s: 3-29 |
2 | Organik tarımda hayvancılığın genel ilkeleri | [3] s: 175-179 |
3 | Organik hayvancılıkta yerli gen kaynaklarının önemi | [4] s: 17-19 |
4 | Organik tarımda kontrol ve sertifikasyon. | [3] s: 202-206 |
5 | Organik Hayvancılıkta Yemler ve Hayvan Besleme | [4] s: 27-38 |
6 | Organik üretim sistemleri | [4] s: 20-27 |
7 | Organik üretim sistemleri | [4] s: 20-27 |
8 | Organik yumurta üretimi | [4] s: 42-45 |
9 | Organik yumurta üretimi | [4] s: 42-45 |
10 | Organik piliç eti üretimi | [4] s: 42-45 |
11 | Organik piliç eti üretimi | [4] s: 42-45 |
12 | Temel yönetim konuları | [4] s: 20-41 |
13 | Pazarlama | [4] s: 45-58 |
14 | Pazarlama | [4] s: 45-58 |
15 | Sürdürülebilir organik tavukçuluk | |