HUT6103 / ORGANİK TAVUK YETİŞTİRİCİLİĞİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Organik tarımın tanımı, gelişimi. Dünya?da ve Türkiye?de durum.[3] s: 3-29
2Organik tarımda hayvancılığın genel ilkeleri[3] s: 175-179
3Organik hayvancılıkta yerli gen kaynaklarının önemi[4] s: 17-19
4Organik tarımda kontrol ve sertifikasyon.[3] s: 202-206
5Organik Hayvancılıkta Yemler ve Hayvan Besleme[4] s: 27-38
6Organik üretim sistemleri[4] s: 20-27
7Organik üretim sistemleri[4] s: 20-27
8Organik yumurta üretimi[4] s: 42-45
9Organik yumurta üretimi[4] s: 42-45
10Organik piliç eti üretimi[4] s: 42-45
11Organik piliç eti üretimi[4] s: 42-45
12Temel yönetim konuları[4] s: 20-41
13Pazarlama[4] s: 45-58
14Pazarlama[4] s: 45-58
15Sürdürülebilir organik tavukçuluk