HUT6112 / KANATLILARDA BESLEME VE ÜRÜN KALİTESİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Kanatlılardan elde edilen ürünler ve özellikleri (Yumurtanın bölümleri, yumurta ve kolesterol Yumurta mikrobiyolojisi)[1] s 89-97; [3] s 16-20
2Yumurta kalitesi [1] s 100-116; [3] s 27-30
3Yumurta Muhafaza Yöntemleri[1] s 116-117; [3] s 29-36
4Yumurta Ürünleri[1] s 117-121
5Yumurta ve insan sağlığı [3]
6Beslemenin yumurta kalitesine etkisi[2] s 181-190; [3]
7Beslemenin yumurta kalitesine etkileri[2] s 181-190 ;[3]
8Karkas ve karkas kalitesi[1] s 122-128; [2] s 125-130
9Tavuk etinin bileşimi[2] s 123-125
10Beslemenin et kalitesine etkisi[2] s 125-130; [3]
11Beslemenin et kalitesine etkisi[2] s 125-130; [3]
12Et kalitesini belirleme yöntemleri[3]
13Kanatlı eti ve insan sağlığı[3]
14Kanatlı beslemenin et ve yumurta verimi üzerine etkileri, kanatlılardan elde edilen ürünlerin sürdürülebilirliğini etkileyen faktörler[3]