1 | Damızlık yumurta üretim prensipleri, Kuluçkahanelerde temizlik ve dezenfeksiyon, sürdürülebilir tavukçulukta kuluçka yönetiminin önemi | [2] s: 344-350 |
2 | Kuluçkalık yumurta kalitesine etki eden faktörler | [1] s: 232-268; [2] s: 174-185 |
3 | Döllenme ve hücre bölünmesi | [1] s: 183-198; [3] s: 15-20 |
4 | Embriyo gelişimi | [1] s: 183-198; [2] s: 166-167; [3] s: 27-37 |
5 | Embriyonik zarlar | [1] s: 188-189; [2] s: 172-173; [3] s: 115-117 |
6 | Ara sınav | |
7 | Kuluçka ve çıkım manejmanı, İdeal kuluçka koşulları | [1] s: 282- 308; [2] s: 194-199 |
8 | Kuluçka problemlerinin belirlenmesi ve alınacak önlemler | [1] s: 269-344; [2] s: 200-206 |
9 | Kuluçkahane ve ekipmanlar | [1] s: 199-229; [2] s: 186-194 |
10 | Kuluçkalık yumurta ve civciv kalitesi | [1] s: 407-422;[4] s: 224-240 |
11 | Kuluçkahanelerde temzlik ve dezenfeksiyon | [1] s: 260-268 |
12 | Ödev sunumu | |
13 | Ödev sunumu | |
14 | Genel tartışma | |