1 | 1. Yemlerden örnek alma ve yemleri analize hazırlama yöntemlerinin öğretilmesi | [3] s 15-29; [4] s 46-49 |
2 | 2. Laboratuvarda çalışma prensipleri, yem analiz laboratuvarı ve alet-ekipmanı | [3] s 1-4; 4: 42-45 |
3 | 3. Çözeltilerin hazırlanması | [3] s 29-46 |
4 | 4. Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) | [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84 |
5 | 5. Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) | [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84 |
6 | 6. Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) | [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84 |
7 | 7. Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL) | [1] s A19-A26; [3] s 98-117; [4] s 57-63; [5] https://www.ankom.com/analytical-methods-support/fiber-analyzer-a2000 |
8 | 8. Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL) | [1] s A19-A26; [3] s 98-117; [4] s :57-63; [5] https://www.ankom.com/analytical-methods-support/fiber-analyzer-a2000 |
9 | 9. Yemlerde element analizleri | [3] p 258-272 |
10 | 10. Yemlerde element analizleri | [3] s 258-272 |
11 | 11. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme | [1] s A52-A63; [3] s 371-427 |
12 | 12. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme | [1] s A52-A63; [3] s 371-427 |
13 | 13. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme | [1] s A52-A63; [3] s 371-427 |
14 | 14. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme | [1] s: A52-A63; [3] s 371-427 |