HUT6126 / YEM ANALİZ TEKNİKLERİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Yemlerden örnek alma ve yemleri analize hazırlama yöntemlerinin öğretilmesi[3] s 15-29; [4] s 46-49
22. Laboratuvarda çalışma prensipleri, yem analiz laboratuvarı ve alet-ekipmanı[3] s 1-4; 4: 42-45
33. Çözeltilerin hazırlanması[3] s 29-46
44. Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84
55. Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84
66. Yem ham besin madde analizleri (kuru madde, ham kül, ham yağ, ham protein) [1] s 3 A1-A19; [3] s 63-135; [4] s 50-54; [1] s 14-84
77. Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL)[1] s A19-A26; [3] s 98-117; [4] s 57-63; [5] https://www.ankom.com/analytical-methods-support/fiber-analyzer-a2000
88. Yemlerin hücre duvarı bileşenlerinin saptanması (Ham Selüloz, NDF, ADF, ADL) [1] s A19-A26; [3] s 98-117; [4] s :57-63; [5] https://www.ankom.com/analytical-methods-support/fiber-analyzer-a2000
99. Yemlerde element analizleri[3] p 258-272
1010. Yemlerde element analizleri[3] s 258-272
1111. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme [1] s A52-A63; [3] s 371-427
1212. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme[1] s A52-A63; [3] s 371-427
1313. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme[1] s A52-A63; [3] s 371-427
1414. İn vivo, in situ ve in vitro yöntemlerle yem değerlendirme[1] s: A52-A63; [3] s 371-427