1 | Ana arının önemi | [1] s: 209-232, [5] s: 1-20 |
2 | Ana arı kalitesini etkileyen faktörler | [5] s: 270-280 |
3 | Ana arı yetiştirme yöntemleri | [3] s: 100-350, [21] s: 1-9 |
4 | Doğal olarak yapılan memelerden yararlanarak ana arı üretimi | [3] s: 1-35, [22] s: 1-8 |
5 | Ana yenilemek için yapılan memelerden yararlanmak | [4] s: 201-224, [22] s: 1-8 |
6 | Oğul vermek için yapılan memelerden yararlanmak | [2] s: 70-200, [21] s: 1-9 |
7 | Anasızlık durumlarında yapılan memelerden yararlanmak | [5] s: 270-280 |
8 | Ara Sınav | |
9 | Doolittle yöntemiyle ana arı yetiştiriciliği | [1] s: 20-100 |
10 | Başlatıcı ve bitirici kolonilerin önemi ve hazırlanması | [4] s: 120-150, [3] s: 70-100 |
11 | Damızlık kolonilerin hazırlanması | [5] s: 200-280, [2] s: 170-180 |
12 | Larva transferi | [1] s: 240-280 |
13 | Çiftleştirme ruşetlerinin hazırlanması ve memelerin hasatı | [1] s: 290-380 |
14 | Ana arıların hasatı ve kolonilere kabul ettirilmesi | [1] s: 280-310, [3] s: 170-190 |