1 | Koyunculuk işletme tipleri ve yönetimi | [1] s 1-16 |
2 | Kuzu büyütme yöntemleri | [1] s 19-48 |
3 | Koyunlarda genetik ıslah | [1] s 221-261,[2] s 69-89 |
4 | Seleksiyon | [2] s 132-156, [3] s 19-48 |
5 | Seleksiyon | [2] s 132-156 |
6 | Çiftleştirme Yöntemleri | [2] s 163-170, [3] s 306-311 |
7 | Döl veriminin genetik ıslahı | [2] s 176-187 |
8 | Koyunlarda et veriminin genetik ıslahı | [2] s 204-206 |
9 | Kuzu veriminin artırma yolları | [2] s 209-230, [1] s 143-157 |
10 | Kuzu veriminin artırma yolları | [2] s 209-230 |
11 | Kuzu Besi Yöntemleri | [1] s 61-114 |
12 | Kuzu Karkas Parçalama ve Değerlendirmesinde Standart Yöntem | [1] s 61-114 |
13 | Sağlık koruma | [1] s 161-218 |
14 | Sürdürülebilir et koyunu yetiştirciliği ve hayvan refahı | [1] s 263-269; [4] s 1-28 |