1 | Yem hijyeninin önemi, yemde bulaşmaya neden olan etmenler, Böcekler | [1] s 238-242 |
2 | Kemirgenler, kuşlar, insanlar | [1] s 242-244 |
3 | Mikroorganizmalar (Bakteri, Mantar ve Mayalar) | [1] s 244-245; [2] s 287-293 |
4 | Yemlerdeki mikrobiyal bozulmanın nedenleri | [1] s 293-302 |
5 | Yemde bulaşık yaratan mikotoksinler (Aflatoksinler, okratoksinler) | [1] s 245-247; [2] s 244-245; [3] s 260-261 |
6 | Zearalenon, Trikotesen, Fumonisinler | [1] s 247-248; [3] s 262 |
7 | Yemlerde mikrobial bulaşıklığı etkileyen etmenler (yemlerdeki mikroorganizma sayısı, yem maddesinin türü) | [1] s 249-251 |
8 | Çevre ve depolama koşulları | [1] s 251-254 |
9 | Mikrobiyal bozulmanın etkileri | [1] s 254-261 |
10 | Yemleri mikrobiyel bozulmadan korumak için alınması gereken önlemler | [1] s 265-270 |
11 | Sağlık koruma ve zararlı kontrolünde kullanılan yöntemler | [1] s 270-274; [3] s 265-266 |
12 | Mikotoksinlerin hayvanlar üzerindeki etkileri | [3] s 262-265 |
13 | Yemlerde bulaşmayı önlemek amacıyla kullanılan katkı maddeleri | [1] s 284-290 |
14 | Yemlerde bulaşmayı önlemek amacıyla kullanılan katkı maddeleri | [1] s 284-290 |