1 | Rumen Fizyolojisi ve Enerji gereksinimi | [1] p 3–24; [2] p 15-25 |
2 | Et sığırlarının besin madde ihtiyaçları, protein, mineral, vitamin ve su | [1] p 25-67 ; [2] p 76-101 |
3 | Et sığırlarının beslenmesinde yem işleme tekniklerinin etkisi | [1] p 73-87 |
4 | Et sığırlarının beslenmesinde kaba yem (kuru ot, yeşil ot ) ve mera, suni mera, çayır | [1] p 91-116, |
5 | Et sığırlarının beslenmesinde silaj | [1] p 117-137; [3] p 1-10 |
6 | Et sığırlarının beslenmesinde konsantre yemler | [1] p ; [2] p 138-166 |
7 | Damızlık et sığırlarının beslenmesi | [2] p ; [2] p 169–197 |
8 | Beside kullanılan alternatif yem kaynakları | [ |
9 | Türkiyede uygulanan besi çeşitleri [2] p 250-260 | [2] p 250-260 |
10 | Besi başlangıç yemlemesi | [3] p 227–241 |
11 | Bitirme besisi | [2] p 253–282 |
12 | Telafi yemlemesi | [4] p 1-2 |
13 | Beside rastlanan yemlemeye bağlı metabolik bozukluklar (asidosis) | [1] p 283–290 |
14 | Sürdürülebilir besi sistemleri ve ekonomisi | [1] p; [2] p 291–307 |