1 | Tesis veya işletmenin tanımı | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
2 | Kurulacak işletme türleri ve özellikleri | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
3 | Bir işletme planının hazırlanması ve geliştirilmesi | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
4 | Fizibilite etüdü ve aşamaları | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
5 | Kuruluş yeri seçimi ve etkileyen faktörler | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
6 | Optimal kuruluş yeri | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
7 | Optimal kuruluş yeri seçiminde kullanılan yöntemler | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
8 | İşletmenin kuruluş analizi ve planlama çalışmaları | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
9 | Projenin uygulanması ve üretime geçiş | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
10 | İşletme kuruluşunda maliyet analizi | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
11 | Başabaş Analizi | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
12 | İşletme kuruluşunda kapasite seçimi | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
13 | İşletme yönetimi | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |
14 | Genel değerlendirme | Özgen, H ve A., Yalçın (2009) Temel İşletmecilik Bilgisi, Adana: Nobel Kitabevi. |