ISG2007 / İŞ HİJYENİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

Hafta 
Konular 
Öğrenme Kaynakları 
1Hijyen ve İş Hijyeni Kavramlarıİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
2İş Hijyeninin Önemiİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
3Kişisel Hijyenin İşyerindeki Önemiİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
4Meslek Hastalıkları ve işle ilgili hastalıklarİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
5Meslek Hastalıklarının Sınıflandırılmasıİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
6Çalışma hayatında sıkça görülen hastalıklarİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
7İşyerlerinde sürdürülebilir hijyen ortamının sağlanmasıİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
8Sağlığın Korunması ve değerlendirilmesiİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
9Sağlığın Korunmasının Adımları ve İlkeleriİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
10Çalışma Ortamı Gözetimiİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
11Çalışma Ortamındaki Fiziksel Risk Faktörleriİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
12Çalışma Ortamındaki Kimyasal Risk Faktörleriİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
13Çalışma Ortamındaki Biyolojik ve Psikolojik Risk Faktörleriİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef
14Maruziyet Sınır Değerleri ve Sonuçların Yorumlanmasıİş Hijyeni, Prof. Dr. M. Sarper Erdoğan, İ.ü Auzef