1 | Hijyenin Tanımı ve önemi / Bakteriler, Mayalar, Küfler, Virüsler ile İlgili Bilgiler | [1] |
2 | Yararlı Patojenler | [1] |
3 | İş Ortamlarında Sürdürülebilir Hijyen ortamının sağlanması | [1] |
4 | Araç, Gereç, Malzeme, Koruyucu Ekipman ve Teçhizatta Hijyen / Etkileri / Mücadele Yolları | [1] |
5 | Gerekli Malzeme, Madde ve Sistemler | [1] |
6 | Cildin Yapısı / Ciltteki Hastalık Yapabilen Zararlı Kimyasallara Karşı Korunma | [1] |
7 | Ara Sınav | |
8 | Mikroskobik Ölçek / Mikrobik Çoğalma / Çapraz Bulaşma | [1] |
9 | Kişisel Hijyen / El Hijyeni / Tuvalet Hijyeni | [1] |
10 | El Yıkamanın Bulaşıcı Hastalıklardan Korunma Açısından önemi | [1] |
11 | Zararlı maddelerden korunma | [1] |
12 | Tırnak Fırçalarının Kullanım özellikleri | [1] |
13 | Ellerin Kurulanmasının Önemi | [1] |
14 | Doğru Yerde ve Biçimde Eldiven Kullanımı / Etkin El Yıkama | [1] |