1 | Biyokimyanın konusu, biyomoleküller ve suyun canlılık için önemi | [1] s. 2-18 ; [2] s. 1-25 ; [3] s. 1-15, s. 45-62, s. 67-89 |
2 | Canlılık, hücrenin yapısı ve hücre tipleri | [1] s. 18-44 ; [3] s.15-64 |
3 | Protein kimyasına giriş: Aminoasitler ve yapısal özellikleri | [1] s. 44-75 ; [2] s. 25-33 ; [3] s. 95-115 |
4 | Proteinlerin primer, sekonder ve tersiyer yapıları ve protein türleri | [1] s. 76-91 ; [2] 33-59 ; [3] s. 121-200 |
5 | Proteinlerin saflaştırılması ve analizi | [1] s. 97-115 ; [2] 65-104 |
6 | Enzimler ve Biyokataliz | [1] s. 115-146 ; [2] s. 219-248 ; [3] s. 207-242 |
7 | Karbohidratlar: Yapısal özellikleri ve biyolojik görevleri | [1] s. 146-172 ; [2] s. 319-345 ; [3] s. 277-273 |
8 | Lipidler: Yapısal özellikleri ve biyolojik işlevleri | [1] s. 172-186 ; [2] s. 345-401 ; [3] s. 303-331 |
9 | Nükleositler, nükleotitler ve nükleik asitlerin yapısal özellikleri | [1] s. 186-217 ; [2] s. 109-113 ; [3] s. 791-832 |
10 | Genetik bilginin saklanması ve aktarımı: DNA replikasyonu, transkripsiyonu ve translasyonu | [1] s. 235-266; [2] s. 109-173; [3] s. 837-866 |
11 | Vitaminler ve mineraller | [3] s. 249-274 |
12 | Biyoenerjetikler ve metabolizma | [2] s. 427-497; [3] s. 331-392 |
13 | Bazı biyokimyasal döngülere bir bakış | [2] s. 497-705 ; [3] s. 397-459 |
14 | Hormonlar ve biyokimyadaki güncel yenilikler | [2] s. 173-195; s. 66 ; [3] s. 721-747 |