1 | BİYOKİMYANIN KONUSU, BİYOMOLEKÜLLER ve SU | [1] p. 3-15; p. 67-89; [6] p. 1-19 |
2 | BİYOREAKTÖRLER | [2] p. 142-170; [6] p. 57-63 |
3 | BİYOTEKNOLOJİDE UYGULANAN TEMEL AYIRMA-SAFLAŞTIRMA İŞLEMLERİ | [2] p. 170-199 |
4 | ENZİM TEKNOLOJİSİ VE UYGULAMALARI | [1] 207-243; [3] p. 1-32 ; [6] p. 73-95 |
5 | FERMANTASYON VE UYGULAMALARI | [2] p. 1-12; p. 69-80; p. 252-263; [4] p. 1-10; p. 167-210 ; [6] p. 49-73 |
6 | ANTİBİYOTİKLERİN ÜRETİMİ | [2] p. 9-10; p. 263-280 |
7 | SİTRİK ASİT, ASETİK ASİT VE LAKTİK ASİT ÜRETİMİ | [2] p. 6-8; p. 280-287 |
8 | BİYOTEKNOLOJİDE STERİLİZASYON | [2] p. 342-350 |
9 | NANOTEKNOLOJİ VE BİYOTEKNOLOJİK UYGULAMALARI | [7] p. 2-8 |
10 | BİYOSENSÖRLER | [5] p. 1-113 |
11 | HORMONLAR | [1] p. 721-748 |
12 | BİYOYAKIT ÜRETİMİ | [6] p. 95-110 |
13 | BİYOTEKNOLOJİNİN ÇEVRESEL UYGULAMALARI | [6] p. 110-136 |
14 | GIDA VE İLAÇLARDA BİYOTEKNOLOJİK UYGULAMALAR | [6] p. 161-211 |