KIM6106 / DOĞAL BİLEŞİKLER KİMYASI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Doğal Bileşikler Kimyasına Giriş Chemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
2Doğal Bileşiklerin Tarihçesi ve sınıflandırılması. Chemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
3Bitkilerden örnek toplama yöntemiChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
4Doğal Bileşiklerin ekstraksiyon yöntemleriChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
5Doğal moleküllerin ayrışma metotlarıChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
6Genel saflaştırma ve spektroskopik yöntemlerle tanımlamaChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
7Doğal Bileşiklerde Temel fonksiyonel gruplarChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
8Doğal Bileşiklerde Temel fonksiyonel gruplarChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
9Doğal Bileşiklerin fonksiyonel grup dönüşümleriChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
10Doğal Bileşiklerin fonksiyonel grup dönüşümleriChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
11Biyolojik sistemlerde doğal bileşiklerChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
12Sentezleme teknikleriChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
13Sentezleme teknikleriChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.
14Sentezleme teknikleriChemistry of Natural Compounds, Editor-in-Chief: Khusnutdin M. Shakhidoyatov, ISSN: 0009-3130, 2009.