1 | Su kaynaklarından temsili numunenin alınması | [1] s: [11] |
2 | Suda geçici serlik tayini | [1] s: [11] |
3 | EDTA ile toplam sertlik tayini | [1] s: [11] |
4 | Suda organik madde tayini | [1] s: [11] |
5 | Alkalite tayini | [1] s: [11] |
6 | Suda nitrit tayini | [1] s: [11] |
7 | Suda nitrat tayini | [1] s: [11] |
8 | Ara Sınav | |
9 | Amonyum tayini | [1] s: [11] |
10 | Suda arjantometrik yolla klor tayini | [1] s: [11] |
11 | Suyun pH sının analizi ve uygun pH aralıkları | [1] s: [11] |
12 | Suyun sıcaklık ve iletkenlik analizi | [1] s: [11] |
13 | Suyun lezzet ve koku analizi | [1] s: [11] |
14 | Suda renk ve bulanıklık analizi | [1] s: [11] |