1 | Giriş; kömür oluşumu ve türleri | [1], [3] ,[6] |
2 | Kömürün kimyasal, fiziksel ve petrografik özellikleri | [1], [3] ,[6] |
3 | Kömürlerin sınıflandırılması, tüketim yerleri ve Türk kömürleri | [1] , [6] |
4 | Kömür hazırlama; genel bilgiler | [1], [3] ,[4], 5] ,[6] |
5 | Kömür yıkanabilirlik eğrileri, Tromp ayırma eğrisi | [1],[ 3] , [4] |
6 | Kömürlerin yıkanması, hazırlama yöntemleri | [1], [3] , [4], [5] |
7 | İri ve ince kömür yıkama yöntemleri | [1], [ 4], [5] , [6] |
8 | Kömürün kurutulması ve kullanıma hazırlanması | [1], [4], [5], [6] |
9 | Kömür hazırlamada diğer yardımcı işlemler | [1], [4], [5], [6] |
10 | Kömür hazırlama tesisleri (lavvarlar), uygulama örnekleri | [1], [4], [5], [6] |
11 | Kömür analiz yöntemleri | [1], [6] |
12 | Kömür koklaştırma ve piroliz | [1], [2] [6] |
13 | Kömür yakma ve briketleme | [1], [2] [6] |
14 | Kömür gazlaştırma | [1], [2] [6] |
| Loading… |
|