| 1 | Giriş; kömür oluşumu ve türleri | [1], [3] ,[6] |
| 2 | Kömürün kimyasal, fiziksel ve petrografik özellikleri | [1], [3] ,[6] |
| 3 | Kömürlerin sınıflandırılması, tüketim yerleri ve Türk kömürleri | [1] , [6] |
| 4 | Kömür hazırlama; genel bilgiler | [1], [3] ,[4], 5] ,[6] |
| 5 | Kömür yıkanabilirlik eğrileri, Tromp ayırma eğrisi | [1],[ 3] , [4] |
| 6 | Kömürlerin yıkanması, hazırlama yöntemleri | [1], [3] , [4], [5] |
| 7 | İri ve ince kömür yıkama yöntemleri | [1], [ 4], [5] , [6] |
| 8 | Kömürün kurutulması ve kullanıma hazırlanması | [1], [4], [5], [6] |
| 9 | Kömür hazırlamada diğer yardımcı işlemler | [1], [4], [5], [6] |
| 10 | Kömür hazırlama tesisleri (lavvarlar), uygulama örnekleri | [1], [4], [5], [6] |
| 11 | Kömür analiz yöntemleri | [1], [6] |
| 12 | Kömür koklaştırma ve piroliz | [1], [2] [6] |
| 13 | Kömür yakma ve briketleme | [1], [2] [6] |
| 14 | Kömür gazlaştırma | [1], [2] [6] |
 | Loading… |
   |