1 | Kendini tanıtma,meslektaşlarıyla tanışma | [1 ]s.6-8 |
2 | Kişisel bilgi sorma ve Kişisel bilgi verme | [1 ]s.8 |
3 | Bir restoranı tanıtma, bir mutfağı tasvir etme; geniş zamanı kullanma | [1 ]s.14 |
4 | Diyalog çevirisi | [1 ]s. 14,17 |
5 | Sorunlarla muatab olma onlarla başetme, yön tarif etme,çeviri | [1 ]s. 20 |
6 | Şimdiki zaman; hareket bildiren zarflar | [1]s. 19,22 |
7 | Rezervasyon alma;bir restorasyonla ilgili bilgi verme,çeviri | [1]s. 26 |
8 | Rezervasyon yapma; zaman zarfları,çeviri | [1]s. 26-32 |
9 | Review 1( tekrar gözden geçirme) | [1]s. 32 |
10 | Turizm Pazarlaması; mesleki terimler ve çeviri | [3]s.33-37 |
11 | Turizm Pazarlaması alıştırmalar | [3]s.37-45 |
12 | Kongre, Konferans ve Fuar Yönetimi; mesleki terimler ve çeviri | [3]s.189-197 |
13 | Müşterileri karşılama;düzenlemeler yapma | [1]s.34-40 |
14 | Modal fiiller; ;planlanmış gelecek zaman (going to +verb1) | [1]s.34-40 |