1 | Otel işletmelerinde servis departmanının yeri ve organizasyon yapısı | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
2 | Servis departmanında çalışanların ünvanları, görev ve sorumlulukları | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
3 | Servis departmanda kullanılan malzemeler ve bakımı | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
4 | Alkollü ve alkolsüz içecekler | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
5 | Mise en place kavramı ve uygulanması | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
6 | Kuver kavramı ve kuver çeşitleri | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
7 | Konuğun siparişinin alınması | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
8 | Servis usulleri | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
9 | Ziyafet sofralarının hazırlanması ve servisi | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
10 | Kokteyller | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
11 | Kokteyl uygulamaları | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
12 | Şaraplar ve şarabın konuğa tanıtılması | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
13 | Şarabın servisi | GÜREL Mehmet,GÜREL Gülal,Servis ve Bar,MEB,Ankara,2001 |
14 | Yiyecek içecek işletmelerinde uygulanan servis kalitesinin sürdürülebilirliği | Ders Notları |