| 1 | Mutfak ve Mutfak Sanatları ile İlgili Temel Kavram | Ders notları |
| 2 | Beceri ve Teknikler | Ders notları |
| 3 | Ticari Matematik | Ders notları |
| 4 | Mutfakta Kullanılan Ölçü Birimleri | Ders notları |
| 5 | Gıda Güvenliği | Ders notları |
| 6 | Standart Reçeteler ve Menü | Ders notları |
| 7 | Temel Malzeme Bilgisi ve Pişirme Teorileri | Ders notları |
| 8 | Malzemelerin Hazırlanması ve Mutfak Organizasyonu | Ders notları |
| 9 | Mutfak Ekipmanının Kullanımına İlişkin Temel Bilgi ve Beceriler | Ders notları |
| 10 | Mutfak Ekipmanının Kullanımına İlişkin Temel Bilgi ve Beceriler | Ders notları |
| 11 | Satın Alma | Ders notları |
| 12 | Depolama | Ders notları |
| 13 | Mutfakta sürdürülebilirlik üzerine sorumluluk çalışmaları | Ders notları |
| 14 | Maliyet Kontrolü | Ders notları |