1 | Mutfağın hiyerşik yapıya göre yönetim şeması ve mutfak bölümlerindeki çalışanların iş ve görev tanımları | Öğretim Elemanı Ders Notları |
2 | Sebzeler ve meyveler | Öğretim Elemanı Ders Notları |
3 | Temel doğrama teknikleri | Öğretim Elemanı Ders Notları |
4 | Lezzet verici karışımlar ve stok hazırlama | Öğretim Elemanı Ders Notları |
5 | Temel soslar ve türevleri | Öğretim Elemanı Ders Notları |
6 | Temel çorbalar | Öğretim Elemanı Ders Notları |
7 | Yumurta, özellikleri, yapısı, pişirme dereceleri | Öğretim Elemanı Ders Notları |
8 | Süt ve süt ürünleri uygulama | Öğretim Elemanı Ders Notları |
9 | Büyük baş ve küçük baş hayvan yapısı | Öğretim Elemanı Ders Notları |
10 | Kırmızı etler uygulama | Öğretim Elemanı Ders Notları |
11 | Kümes hayvanları uygulama | Öğretim Elemanı Ders Notları |
12 | Balık yapısı, çeşitleri ve uygulama | Öğretim Elemanı Ders Notları |
13 | Kabuklu deniz ürünleri uygulama | Öğretim Elemanı Ders Notları |
14 | Sürdürülebilir Gıdalar ve Kalkınma | Öğretim Elemanı Ders Notları |