NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2026 - PİŞİRME YÖNTEMLERİ II

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1               
2               
3               
4               
5               
6               
7               
8455443         
9               
10               
11               
12               
13334433         
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

NİĞDE SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU / TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ / NTO2026 - PİŞİRME YÖNTEMLERİ II
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1pişirme teknikleri hakkında deneyim kazanmak
2pişirme teorileri hakkında deneyim kazanmak
3yiyeceklerde ön hazırlık hakkında deneyim kazanmak
4aperatif ürünlerin pişirme teknikleri hakkında bilgi sahibi olmak
5Pişirmede kullanılacak ocaklar hakkında bilgi sahibi olmak
6 Sürdürülebilir gıdalar ve gıda kalkınması hakkında bilgi sahibi olmak