NTO2027 / ODA SERVİSİ

DERS HAKKINDA GENEL BİLGİLER

  
Dersin Kodu Dersin Yarıyılı/Yılı   Dersin Türü   Dersin Seviyesi   Dersin Öğretim Dili
     
  
Dersin Adı Teori Uygulama AKTS
Dersin İngilizce Adı
Dersin Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Yardımcı Öğretim Elemanı E Mail
Dersin Amacı
Dersin Kısa İçeriği
Önkoşullar

DERSİN HEDEFLERİ
 
DERSİN HEDEFLERİ 
1Oda servisi departmanında servis sürecini yönetebilecek bilgi ve beceriyi kazanması hedeflenir
2İş sağlığı ve güvenliği tedbirlerini alarak servis kurallarına uygun bir şekilde oda servisi ofisini düzenlemesi hedeflenir
3Servis kurallarına uygun bir şekilde odalardan sipariş alması hedeflenir
4Servis kurallarına uygun bir şekilde odalara yiyecek içecek servisi yapması hedeflenir
5Servis kurallarına uygun bir şekilde odalardan boşların toplanması yeteneğinin kazanılması hedeflenir
6Servis esnasında iş güvenliği koşullarını uygular
7Servis kurallarına uygun bir şekilde mini buzdolabı hizmetlerini yapar
8Oda servisi departmanında servis yaparken konuk güvenliğini dikkate alması hedeflenir
9Oda servisi departmanında konuk odasına servis yaparken konuk bilgilerini ve sırlarını kimseyle paylaşmaması gerektiğini öğrenmesi hedeflenir
10Oda servisi departmanı olarak konuğa servis yaparken konuk memnuniyetini dikkate alması hedeflenir
 
DERSİN KATEGORİSİ
DERSİN KATEGORİSİ DERSİN YÜZDESİ
Meslek Bilgisi Dersleri
Uzmanlık/Alan Bilgisi Dersi