| 1 | Yıkama işlemlerinin önemi. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 2 | Çamaşır gruplandırma ve markalama. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 3 | Leke tespiti, yıkama araç gereçlerini hazırlama. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 4 | Adisyon açma ve kontrol etme. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 5 | Ütü ve ütülerin özellikleri | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 6 | Tadilatın önemi, araç gereçleri . | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 7 | Leke ve kumaş tespiti. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 8 | Stok Kartları. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 9 | Leke çıkarma İlaçları. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 10 | Kuru temizlemenin önemi. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 11 | Kuru temizleme araç gereçleri. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 12 | İlaçların kullanımında dikkat edilecek noktalar. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 13 | Çamaşır deposunun genel özellikleri. | Meryem AKOĞLAN KOZAK,Otel İşletmelerinde Kat Hizmetleri Yönetimi,Detay Yayınları,Ankara,2006 |
| 14 | Çamaşırhane hizmetleri kalitesinin sürdürülebilirliği | Ders Notları |