1 | Çim Alanları Tesis ve Amenajmanına giriş | 1-2-3 |
2 | Çim bitkilerinin morfolojik özellikleri | 1-2-3 |
3 | Çim bitkilerinin morfolojik özellikleri | 1-2-3 |
4 | Çim bitkilerinin morfolojik özellikleri | 1-2-3 |
5 | Çim bitkilerinin yeşil alan tesisinde kullanımı ve amenajmanı | 1-2-3 |
6 | Çim bitkilerinin yeşil alan tesisinde kullanımı ve amenajmanı | 1-2-3 |
7 | Çim bitkilerinin yeşil alan tesisinde kullanımı ve amenajmanı | 1-2-3 |
8 | Ara Sınav | |
9 | Yeşil alan bitkilerinin kalite kriterleri | 1-2-3 |
10 | Toprak hazırlığı | 1-2-3 |
11 | Ekim ve dikim işlemleri | 1-2-3 |
12 | Gübreleme, sulama ve biçme işlemleri ve amenajman | 1-2-3 |
13 | Yeşil alan tesisinde suni çimin kullanım imkanları | 1-2-3 |
14 | Çim alanlarının oluşturulması | 1-2-3 |
15 | Final sınavı | |