PPT6114 / HERBICIDE RESIDUE AND NALYSIS METHODS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Giriş: Tanımlar ve Amaç1,2
2Kromatografik pestisit analizi hakkında temel bilgiler1,2
3Kalıntı analizleri için sebze ve meyvelerden örnek alma1,2
4Kalıntı analizleri için yağlı ürünlerden örnek alma1,2
5Kalıntı analizleri için toprak ve sulardan örnek alma1,2
6Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu1,2
7Pestisit kalıntılarının sebze ve meyvelerden ekstraksiyonu1,2
8Pestisit kalıntılarının yağlı ürünlerden ekstraksiyonu1,2
9Pestisit kalıntılarının toprak ve sulardan ekstraksiyonu1,2
10Çoklu kalıntı analiz metotlarında ekstraksiyon1,2
11Pestisit analizlerinde kullanılan cihazlar1,2
12Gaz ve Sıvı Kromatografisi1,2
13Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi1,2
14Analiz sonuçlarının değerlendirilmesi1,2