1 | Standardizasyon tanımı ve gelişim süreci | [1] s 1-15 |
2 | Standardizasyonun üreticiye ve tüketiciye sağladığı faydalar | [1] s 15--19 |
3 | Türk Standartları Enstitüsü ve Görevleri | [1] s 19-20 |
4 | Ulusal ve uluslararası standardizasyon kuruluşları | [1] s 21-24 |
5 | Kalite ve Kalite ile ilgili kavramlar | [1] s 26-27 |
6 | Kalite ve Verimlilik | [1] s 28 |
7 | Kalite Kontrol ve Toplam Kalite Yönetimi | [1] s 29-41 |
8 | Kalite Maliyetler | [1] s 69-70 |
9 | Kalite Güvencenin Önemi | [1] s 45-47 |
10 | Kalite Yönetim Prensipleri, TS-EN-ISO 9000, TS-EN-ISO 9001 | [1] s 50-51 |
11 | TS-EN-ISO 9004, TS-EN-ISO 19011 | [1] s 55-57 |
12 | Mesleki Standartlar | [1] s 58-63 |
13 | Tüketici Hakları | [1] s 71-75 |
14 | Türkiyede Standardizasyon Tartışmaları | [1] s 107-115 |