1 | Mikrobiyolojinin tarihçesi, kapsamı ve önemi | [1]S 1-2 |
2 | Mikroorganizmaların canlılar arasındaki yeri, mikroorganizmaların sınıflandırılması ve adlandırılması | [2]1-2 |
3 | Prokaryotik ve Ökaryotik Hücreler | [3]1-2 |
4 | Prokaryotik ve Ökaryotik Hücreler | [4]1-2 |
5 | Bakteriler | [5]1-2 |
6 | Bakteriler | [6]1-2 |
7 | Mayalar | [7]S 1-2 |
8 | Küfler | [8]1-2 // |
9 | Virüsler | [9]1-2 |
10 | Protozoalar ve Algler | [10]S 1-2 |
11 | Genel Mikrobiyoloji Laboratuvarı ve Aseptik Teknik | [11]2-3 |
12 | Mikrobiyolojik Örnek Alma ve Kültür Hazırlama | [12]S 2-3 |
13 | Mikroskop Kullanımı ve Bakteri Morfolojisi Gözlemleme | [13]2-3 |
14 | Mikroskop Kullanımı ve Gram Boyama | [14]2-3 |