SUT2001 / FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 1

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9              
10              
11              
12              
13              
14              
15              
16               
17               
18               
19               
20               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

SUT2001 / FERMENTE SÜT ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİSİ 1
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Set tipi yoğurt ve üretim aşamaları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
2Set tipi yoğurdun depolanması, yoğurt kusurları ve yoğurdun kalite kontrolü ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
3Set tipi yoğurt üretir ve depolar
4Kaymaklı yoğurt ve üretim aşamaları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder.
5Süzme yoğurdun üretim aşamaları, depolanması ve yoğurt kusurları ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
6Kaymaklı ve süzme yoğurt üretir ve depolar
7Meyve esaslı karışımların hazırlanması, set tipi meyveli yoğurt, pıhtısı kırılmış yoğurt ve depolama ile ilgili kavramları yazılı ve sözlü açıklar/ifade eder
8Meyve esaslı karışımlar hazırlar
9Set tipi meyveli yoğurt yapar
10Pıhtısı kırılmış meyveli yoğurt yapar
11Meyveli yoğurtları depolar