SUT2016 / SU HİJYENİ VE MUAYENESİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Suyun önemi ve sınıflandırılması[1] s 1-11, [2] s 310-311, [3] s 71-128
2Suyun kirlenmesi ve suyun temizlenmesi[1] s 12-16, [3] s 133-155
3Yapay temizlenme[1] s 16-25, [2] s 315-318, [3] s 181-188
4Suda görülen hataların giderilmesi[1] s 26-29, [3] s 171-178
5Suyun bileşenleri[1] s 42-52
6Suyun hijyenik muayenesi[1] s 30-40, [3] s 189-190
7Suyun fiziksel muayenesi[1] s 40-42, [2] s 311
8Suyun fiziksel muayenesi[1] s 40-42, [2] s 311
9Suyun kimyasal muayenesi[1] s 42-52, [2] s 312-313, [3] s 191-193
10Suyun kimyasal muayenesi[1] s 42-52, [2] s 312-313, [3] s 191-193
11Suyun bakteriyolojik muayenesi[1] s 52-71, [2] s 314-315
12Suyun bakteriyolojik muayenesi[1] s 52-71, [2] s 314-315
13Suyun bakteriyolojik muayenesi[1] s 52-71, [2] s 314-315
14Suyun bakteriyolojik muayenesi[1] s 52-71, [2] s 314-315