SUT2017 / SÜT HAYVANLARI YETİŞTİRİCİLİĞİ

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Damızlık Seçiminde Göz Önünde Tutulacak Noktalar[1] s200-2003, [2] s73-76, [3] s31-44
2Hayvan barınaklarının tanımı genel özellikleri [1] s279-302, [2] s175-193
3Üreme[2] s41-52, [1] s79-96 [3] s45-66
4Bakım ve İdare[1] s99-109,[3] s80-95,
5Süt Üretimi ve Sağım[1] s109-113, [2] s83-93,
6Sağlık Koruma [2] s201-216, [1] s225-270
7Süt Hayvanları Yetiştiriciliğinde Üretim Sistemleri[1] s17-28,
8Süt Hayanları Yetiştiriciliğinde Bakım ve Yönetim[1] s17-28,
9Süt Hayvanları Yetiştiriciliğinde Bakım ve Yönetim[1] s17-28,
10Süt İneği ırkları, [3] s13-29,
11Süt koyun ırkları [1] s41-77,
12Süt Keçi Irkları,[2] s17-32,
13Süt üretimi ve Sağım[2] s90-93 ,[1] s109-113
14Süt üretimi ve Sağım[3] s67-79,