1 | Peynire işlenecek Süte Uygulanan Ön işlemler | 1 |
2 | Peynire işlenecek Süte Uygulanan Ön işlemler.Maya miktarının belirlenmesi. | 1 |
3 | teleme eldesi | 1 |
4 | Tuzlama | 1 |
5 | Ambalajlama ve depolama. Erzincan Tulum peyniri üretimi | 1 |
6 | izmir Tulum peyniri üretimi | 1 |
7 | Tulum Peynirlerinin Ambalajlaması ve Depolanması | 1 |
8 | Taze kaşar peynir üretimi | 1 |
9 | Olgun kaşar peyniri üretimi | 1 |
10 | Eritme Peyniri Karışımının Hazırlanması | 1 |
11 | Eritme Peyniri Karışımının Hazırlanması | 1 |
12 | Karışımın pişirilmesi | 1 |
13 | Peynir altı suyundan pıhtı eldesi | 1 |
14 | Pıhtının İşlenmesi. Lor peynirinin ambalajlanması ve depolanması | 1 |