1 | Altındişli, A ve E. İlter, (2002). Ekolojik Tarımda İlke ve Kavramlar. İzmir: Organik Tarım Eğitimi Ders Notları, s:18-24, Emre Basımevi. |
2 | Erkuş, E. ve Demirci, R., (1996). Tarımsal İşletmecilik ve Planlama. Ankara: Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Yayınları, Yayın No:1435. |
3 | Haliloğlu, H., (2014). Çiftlik Yönetimi Ders Notları. Harran Üniv. Ziraat Fakültesi Tarla Bitkileri Bölümü. Şanlıurfa. |
4 | Karlı, B. ve Özel, R., (1995). Türkiye’de Tarım İşletmelerinin Yapısı ve Yeter Gelirli Tarımsal İşletme Büyüklüğünün Tespitine Yönelik Çalışmalar. Ankara: TZOB Çiftçi ve Köy Dünyası Dergisi, Sayı:123 |
5 | Lampkin,N., (1990). Organic Farming. Pres Books, Ispwich.UK. |
6 | Walaga, C., M. Hauser, R. Devle and F. Nagawa, (2005). Promoting Organic Agriculture in Uganda. LEISA, Magazine on Low External Input and Sustainable Agric., December 2005, (21) 4: 9-11. |