1 | Kalite Kavramı ve Gelişimi | [1] s.27-32 [2] s. 510-514 |
2 | Kalitenin Unsurları ve Boyutları | [1] s. 37-40 |
3 | Toplam Kalite Yönetimi,Amacı, İlkeleri | [1] s. 67-73 |
4 | Sağlık Kurumlarında Toplam Kalite Yönetimi Uygulamalarında Karşılaşılan Güçlükler | [1] s. 87-88 [2] s. 517 |
5 | Sağlık Kurumlarında TKY'nin Başarıya Ulaşabilmesi İçin Gerekli Faktörler | [2] s. 517-519 |
6 | Toplam Kalite Yönetiminde Sürekli İyileşme ve Kritik Başarı Faktörleri | [1] s. 93-111 |
7 | Kalite Güvence Sistemleri | [1] s. 139-159 |
8 | EFQM Mükemmellik Modeli | [1] s. 261-278 |
9 | Altı Sigma ve Yalın Altı Sigma | [1] s. 295-300 |
10 | Sağlık Kurumlarında Toplam Kalite Yönetiminde Müşteri Tatmini | [1] s. 308-329 [2] s. 519-520 |
11 | Sekreterlik Hizmetlerinde Toplam Kalite Yönetimi | [3] s. 299-301 |
12 | Kalite İyileştirme Araçları | [1] s. 117-118 |
13 | İstatistiksel Kalite Kontrol | [1] s. 120-134 |
14 | Tüm Haftaların Tekrarı | |