1 | Hibrit sebzelerde sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri | [5]: s. 1-270 |
2 | Öğrencilerin dönem ödevi sunumları | |
3 | Öğrencilerin dönem ödevi sunumları | |
4 | Tohum üretimi için gerekli tarla seçimi ve toprak hazırlığı | [1]: s. 3-19 |
5 | Toprağın durumu ve tohum çimlenmesi | [1]: s. 20-96 |
6 | Çimlenmeyi ve büyümeyi etkileyen tohumla ilgili faktörler | [1]: s. 97-120 |
7 | Çimlenmenin ekofizyolojik yönleri | [2]: s. 273-292 |
8 | Serin iklim tahıllarında sürdürülebilir tohumluk üretim yöntemleri | [3]: s. 54-61 |
9 | Buğdayda sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri | [3]: s. 54-61 |
10 | Mısırda sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri | [3]: s. 62-70 |
11 | Pamukta sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri | [3]: s. 173-192 |
12 | Ayçiçeğinde sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri | [4]: s. 185-216 |
13 | Patateste sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri | [3]: s. 208-220 |
14 | Kendine döllenen sebzelerde sürdürülebilir tohumluk üretim teknikleri | [5]: s . 1-270 |