USD2057 / GASTRONOMİ UYGULAMALARI

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
1Terminoloji Dersine GirişDers notları
2Endüstriyel Mutfak ve Ekipman TerminolojisiDers notları
3Endüstriyel Mutfak ve Ekipman TerminolojisiDers notları
4Endüstriyel Mutfak ve Ekipman TerminolojisiDers notları
5 Osmanlı Dönemi Mutfak TerimleriDers notları
6Sürdürülebilir Gastronomi Odaklı Mutfak EğitimiDers notları
7Şarküteri TerminolojisiDers notları
8Et Yemekleri TerminolojisiDers notları
9Tavuk Balık Yemekleri TerminolojisiDers notları
10Fast-FoodDers notları
11Slow-FoodDers notları
12Füzyon MutfağıDers notları
13Nouvelle CuisineDers notları
14Moleküler GastronomiDers notları