1 | Mikrobiyolojinin tanımı, prokaryotik mikroorganizmalar | [3] s 1-8 |
2 | Bakterilerin sınıflandırılması ve isimlendirilmesi, morfolojisi | [1] s 28-48, [2] s 1-4 ,[3] s 9-14 |
3 | Koloni morfolojisi, bakterilerin anatomik yapısı | [1] s 48-89 ,[2] s 5-11 ,[3] s 14-24 |
4 | Koloni morfolojisi, bakterilerin anatomik yapısı | [1] s 48-89 ,[2] s 5-11 ,[3] s 14-24 |
5 | Bakterilerin kimyasal yapısı | [1] s 92-95, [2] s 11-12 |
6 | Mikroorganizmaların beslenmesi, bakterilerde enzimler | [1] s 96-112 , [3] s 73-83 |
7 | Bakterilerde üreme ve mikroorganizmaların birlikte yaşamaları | [1] s 114-133 , [3] s 86-88 |
8 | Mikroorganizmaların üremeleri üzerine etki eden faktörler | [1] s 164-233 , [3] s 112-135 |
9 | Bakterilerde varyasyonlar, bakteriyofajlar | [1] s 279-297, [3] s 68-71 |
10 | Mikroorganizmaların izolasyon ve identifikasyonları ve üretilmesi | [1] s 366-373, [3] s 88-112 |
11 | Mikroskobik preparatların hazırlanması ve boyama ve boyama metodları | [1] s 444-474 |
12 | Ökaryotik mikroorganizmalar | [3] s 34-57 |
13 | Ökaryotik mikroorganizmalar | [3] s 34-57 |
14 | Viruslar | [3] s 59-72 |