1 | Veteriner halk sağlığı | [1] s 1-8 |
2 | Zoonozlar | [1] s 9-24 |
3 | Besin hijyeni | [1] s 33-37 |
4 | Besin kaynaklı bakteriyel hastalıkları | [1] s 41-47 |
5 | Besin kaynaklı viral hastalıkları | [1] s 48-54 |
6 | Besin kaynaklı paraziter hastalıkları | [1] s 56-59 |
7 | Helmintlerin neden olduğu besin kaynaklı hastalıklar | [1] s 60-65 |
8 | Biyojenik aminler | [1] s 66-70 |
9 | Zehirli bitkiler | [1] s 73-78 |
10 | Kimyasal kaynaklı besin zehirlenmeleri | [1] s 79-82 |
11 | Endüstriyel ve çevre kaynaklı kontaminasyon | [1] s 82-85 |
12 | Besin kaynaklı hastalıkların teşhisi | [1] s 86-91 |
13 | Besin üretim ve satış yerlerinde uyulması gereken genel presipler | [1] s 91-110 |
14 | Besin işyerlerinde denetim | [1] s 115-139 |