1 | Yemin tanımı ve sınıflandırılması | [1] s1-4 |
2 | Yemlerin değerini etkileyen faktörler | [1] s4-8 |
3 | Yemlerin değeri (yemlerin fiziksel analizlere göre değerlendirilmesi ve yemlerin kimyasal analizlere göre değerlendirilmesi) | [1] s6-10 |
4 | Yemlerin değeri(yemlerin sindirilebilirliklerine göre değerlendirilmesi ve ) | [1] s10-35 |
5 | Yemlerin değerini etkileyen faktörler(yemlerin üretim aşamasında etkili olan faktörler) | [1] s36-38 |
6 | Yemlerin saklanma aşamasında etkili olan faktörler, yemlerin kullanılma aşamasında etkili olan faktörler ve yemlerin işlenmesiyle ilgili faktörler | [1] s38-40 |
7 | Yemlerin sindirilme derecesini etkileyen faktörler | [1] s40-41 |
8 | Laboratuar alet ve ekipmanları | [1] s41-44 |
9 | Laboratuarda yapılan fiziksel analizler | [1] s45 |
10 | Laboratuarda yapılan kimyasal analizler | [1] s46 |
11 | Yemlerden örnek alma (kaba yemlerden, yeşil ve sulu yemlerden, yoğun (kesif) yemlerden, karma yem ve mineral yem karışımlarından) | [1] s47-49 |
12 | Yemlerin kimyasal analize hazırlanması | [1] s49-50 |
13 | Yemlerin kimyasal analizi (kuru madde tayini, ham kül (ve organik madde) tayini, ham yağ tayini) | [1] s50-57 |
14 | Yemlerin kimyasal analizi ham protein tayini(adf tayini, ndf tayini, ham selüloz tayini) | [1] s57-63 |