1 | Dünya ve Türkiye gıda üretiminde sığırın yeri | 1,2,3 |
2 | Dünya ve Türkiye?de yetiştirilen önemli sığır ırkları | 1,2,3 |
3 | Dış görünüş özelliklerine göre snıfladırma | 1,2,3 |
4 | Üreme ve Döl verimi yönetimi | 1,2,3 |
5 | Üreme ve Döl verimi yönetimi | 1,2,3 |
6 | Laktasyon süt verimi ve sağım | 1,2,3 |
7 | Büyüme ve gelişme | 1,2,3 |
8 | Buzağıların bakımı ve büyütülmesi | 1,2,3 |
9 | Sürü yönetimi ve kayıt tutma | 1,2,3 |
10 | Sürü yönetimi ve kayıt tutma | 1,2,3 |
11 | Damızlık yetiştirme | 1,2,3 |
12 | Damızlık yetiştirme | 1,2,3 |
13 | Sığır besisi | 1,2,3 |
14 | Sığır besisi ve barınaklar | 1,2,3 |
| Loading… |
|