18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü Yemek Menüsü

Milletimizin sayısız zaferle dolu şanlı tarihindeki en parlak sayfalardan biri olan Çanakkale Savaşları’nda,  vatanı ve milleti uğruna canını hiçe sayarak savaşan kahraman ecdadımız, muharebe esnasında yokluk sebebiyle, “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı, Yarım Ekmek”ten oluşan menüyle idare etmiş, bütün imkânsızlıklara rağmen tüm dünyayı hayran bırakacak bir mücadele örneği sergilemişlerdir.

Kahraman ecdadımızın sergilediği azim ve fedakârlığın hafızalarda canlı tutulması adına, Çanakkale Zaferi ve Şehitler Günü’nün yıl dönümü olan 18 Mart 2016 Cuma günü Üniversitemiz bünyesindeki tüm yemekhanelerde yemek menüsü, “Yağlı Buğday Çorbası, Üzüm Hoşafı, Yarım Ekmek” olarak belirlenmiş olup ücretsiz dağıtılacaktır.

Öğrencilerimize ve personelimize duyurulur.



Son Güncelleme Tarihi : 17.03.2016