DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ...

Değerli Öğrencilerimiz,

2020-2021 eğitim ve öğretim yılında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ailesine dâhil olduğunuz için mutluluk duymaktayız. Üniversitemizde öğrenim gören tüm öğrencilerin yükseköğrenim haklarından en üst düzeyde verimli bir şekilde faydalanabilmeleri amacıyla yürüttüğümüz çalışmalardan engelli öğrencilerimizde etkin ve adil bir şekilde erişilebilir koşullarda en verimli şekilde faydalanabilmesi adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Derslere aktif ve verimli bir şekilde katılabilmeniz için gereksinim duyabileceğiniz akademik uyarlamalar konusunda birimimiz talepleriniz ve ihtiyaçlarınız doğrultusunda çözümler üretmek üzere yanınızda bulunacaktır.  İletişim bilgilerimize, her birimden görevli Engelli Öğrenci Danışmanlarımızın iletişim bilgilerine ve etkinlik duyurularımıza web sitemizden erişebilirsiniz.