Engelli Öğrenci Birim Temsilcileri Toplantısı

• Etkinlik Adı: Engelli Öğrenci Birim Temsilcileri Toplantısı

• Etkinlik Tarihi: 20.03.2024 - 31.05.2026

• Etkinlik Türü: Bilgilendirme Toplantısı

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesinde Engelli Öğrenci Birim Temsilcileri Toplantısı Yapıldı
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi’nde eğitim gören engelli öğrencilerin özel durumları ve farklılıkları göz önünde bulundurularak, onlara eğitim-öğretim ve erişilebilirlik temaları çerçevesinde bütünleştirilmiş ortamlarda ve eşit koşullarda eğitim imkanı sağlamak amacıyla 19 Mart 2024 tarihinde Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Engelli Birimimiz  Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nafiz TOK’un başkanlığında Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Mehmet DEMİRAL ve Yabancı Diller Yüksekokulu akademisyenlerinin ve üniversitemiz Fakülte ve Yüksekokullarımızın Engelli öğrenci temsilcileri tarafından katılım sağlandığı bir toplantı gerçekleştirilmiştir.  Toplantıda üniversitemiz engelli öğrenci biriminin faaliyetleri tanıtılmış engelli öğrencilerimizin eğitim öğretim ve sosyal alanlarda karşılaştıkları problemler ve çözüm önerileri üzerinde durulmuştur.