We extend our congratulations and best wishes to our students and advisory faculty members for their success in the TÜBİTAK 2209-A University Students Research Projects Support Program and 2209-B University Students Industry-Oriented Research Projects Support Program, 2022 1st Term Call, for their awarded project grants. Department of Food Engineering Chairmanship
"Supported TÜBİTAK 2209-A Projects:
1. SERGEN BALYEMEZ - HANDE BALTACIOĞLU “Mikrodalga Kavurma İşleminin Hurma Çekirdeği Kahvesinin Kalite Özelliklerine Etkisinin Ftır Spektroskopisi ve Kemometrik Analizler ile Belirlenmesi”
2. SENA EROL– HAKAN ERİNÇ “Buğday Kepeğinden Emülgatör Üretimi ve Kek Formülasyonunda Kullanılması”
Supported TÜBİTAK 2209-B Project:
1. MUHAMMET ÇAĞRI KILIÇ – HASAN TANGÜLER “Şalgam Suyu Fermantasyonu Artık Ürünü Setiklerin Tarhana Üretiminde Değerlendirilmesi”
Latest Update : 17.10.2023