PANDEMİ NEDENİYLE GEÇİCİ BİR SÜRE SADECE REZERVASYON YAPTIRMAK SURETİYLE YEMEK HİZMETİNDEN FAYDALANILABİLECEKTİR.

23.11.2020 Pazartesi gününden itibaren piyasadan doğrudan temin yöntemiyle mamul yemek alımı yapılacaktır.

Yemek hizmeti sadece Merkez Yerleşke Yemekhanesinde verilmeye devam edilecektir.

Satın alınan yemek sayısı kadar ödeme yapılacağından ilgili firmaya bir gün önceden net yemek sayısının bildirilmesi gerekmekte olup, bundan böyle öğrenci ve personelimiz sadece rezervasyon yaptırmak suretiyle yemek hizmetinden faydalanabilecektir.

Rezervasyon yaptırmayan öğrenci ve personelimiz yemek hizmetinden faydalanamaz.

Yemek rezervasyonu Üniversitemiz web sayfasında yer alan yemek otomasyon sistemi üzerinden (yemekhane sanal pos/ rezervasyon) en az iki gün önceden en geç saat 16:00’a kadar yapılabilir.

Pazartesi günü yemek yiyebilmek için Cuma günü saat 16:00 a kadar rezervasyon yapılmalıdır.

En az bir gün önceden rezervasyon iptal edilebilir. (en geç saat 16:00’a kadar)

İptal edilen güne ait yemek ücreti açığa alınarak bir sonraki rezervasyonda kullanılabilecektir.

Rezervasyon yapılan gün yemek yenmediği takdirde ücret iadesi yapılmayacaktır.

Yemek servisi 12.00 – 13.00 saatleri arasında yapılacaktır. Bu saatler dışında yemek hizmeti verilmeyecektir.

Rezervasyon sistemi dolayısıyla Misafir uygulaması geçici bir süre yapılamayacaktır.  Bu nedenle misafir getirilmemesi rica olunur.

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRESİ BAŞKANLIĞI