Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi, Aksaray Üniversitesi, Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi  ve Nevşehir Hacı Bektaş  Veli  Üniversitesi işbirliği  ile  her yıl  düzenlenecek olan "Uluslararası Kapadokya Sosyal Bilimler Öğrenci Kongresi''nin ilki 7-9 Kasım 2019 tarihleri arasında Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecektir. Düzenlenecek olan kongrenin amacı, özellikle Sosyal Bilimler alanında eğitim gören lisansüstü öğrencileri bir araya getirerek tecrübe paylaşımına aracılık etmek, çalışma alanları ile ilgili konuları alanında uzman öğretim üyelerinin moderatörlüğünde ve farklı üniversitelerden katılımcılar önünde sunmalarını sağlayarak öğrencilerimizi akademik hayata hazırlamaktır. Kongrede hazırlanan çalışmalar, Türkçe ve İngilizce olarak sunulabilecektir. Tüm kabul edilen çalışmalar kongre bildiri kitapçığında basılacaktır. Kongre için özet gönderimi 1 Ekim 2019 tarihine kadar devam edecek olup, gönderilen bildiri özetleri bilim kurulunda bulunan akademisyenler tarafından değerlendirilmeye alınacaktır. Kabul edilen bildiri özetleri, 20 Ekim 2019 tarihinde kongre internet sayfasından duyurulacaktır.

Kongre ile ilgili detaylı bilgiye Üniversitemiz http://www.ohu.edu.tr/kapsosbil2019 adresinden ulaşılabilir.