APT6103 / ORGANIC POULTRY PRODUCTION

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1555            
2555            
3555            
4555            
5555            
6555            
7555            
8555            
9555            
10555            
11555            
12555            
13555            
14445            
15545            
16554            
17555            
18545            
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT6103 / ORGANIC POULTRY PRODUCTION
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Organik tavuk üretim ile ilgili genel bilgileri ve temel ilkeleri öğrenir
2Organik hayvansal üretimin, Dünya ve Türkiye?deki güncel durumunu izleyebilir.
3İlgili yasal düzenlemeleri ve denetim-sertifikasyon mekanizmasını bilir