APT6112 / POULTRY NUTRITION AND PRODUCT QUALITY

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1       
2       
3       
4               
5               
6               
7               
8               
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT6112 / POULTRY NUTRITION AND PRODUCT QUALITY
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Kanatlılardan elde edilen et ve yumurta gibi ürünlerin yapısını bilir
2Et ve yumurta kalitesine etki eden etmenleri öğrenir
3Beslemenin et ve yumurta kalitesine etkisini öğrenir.