APT6112 / POULTRY NUTRITION AND PRODUCT QUALITY

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11. Kanatlılardan elde edilen ürünler ve özellikleri (Yumurtanın bölümleri, yumurta ve kolesterol Yumurta mikrobiyolojisi)[1] s 89-97; [3] s 16-20
22. Yumurta kalitesi[1] s 100-116; [3] s 27-30
33. Yumurta Muhafaza Yöntemleri[1] s 116-117; [3] s 29-36
44. Yumurta Ürünleri[1] s 117-121
55. Yumurta ve insan sağlığı [3]
66. Beslemenin yumurta kalitesine etkisi[2] s 181-190; [3]
77. Beslemenin yumurta kalitesine etkileri[2] s 181-190 ;[3]
88. Karkas ve karkas kalitesi[1] s 122-128; [2] s 125-130
99. Tavuk etinin bileşimi[2] s 123-125
1010. Beslemenin et kalitesine etkisi[2] s 125-130; [3]
1111. Beslemenin et kalitesine etkisi[2] s 125-130; [3]
1212. Et kalitesini belirleme yöntemleri [3]
1313. Kanatlı eti ve insan sağlığı[3]
1414. Kanatlı beslemenin et ve yumurta verimi üzerine etkileri, kanatlılardan elde edilen ürünlerin sürdürülebilirliğini etkileyen faktörler [3]