1 | 1. Kanatlılardan elde edilen ürünler ve özellikleri (Yumurtanın bölümleri, yumurta ve kolesterol Yumurta mikrobiyolojisi) | [1] s 89-97; [3] s 16-20 |
2 | 2. Yumurta kalitesi | [1] s 100-116; [3] s 27-30 |
3 | 3. Yumurta Muhafaza Yöntemleri | [1] s 116-117; [3] s 29-36 |
4 | 4. Yumurta Ürünleri | [1] s 117-121 |
5 | 5. Yumurta ve insan sağlığı | [3] |
6 | 6. Beslemenin yumurta kalitesine etkisi | [2] s 181-190; [3] |
7 | 7. Beslemenin yumurta kalitesine etkileri | [2] s 181-190 ;[3] |
8 | 8. Karkas ve karkas kalitesi | [1] s 122-128; [2] s 125-130 |
9 | 9. Tavuk etinin bileşimi | [2] s 123-125 |
10 | 10. Beslemenin et kalitesine etkisi | [2] s 125-130; [3] |
11 | 11. Beslemenin et kalitesine etkisi | [2] s 125-130; [3] |
12 | 12. Et kalitesini belirleme yöntemleri | [3] |
13 | 13. Kanatlı eti ve insan sağlığı | [3] |
14 | 14. Kanatlı beslemenin et ve yumurta verimi üzerine etkileri, kanatlılardan elde edilen ürünlerin sürdürülebilirliğini etkileyen faktörler | [3] |