APT6116 / PRODUCTION OF HONEYBEE PRODUCTS

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
154555545       
245555555       
345555555       
455554555       
555455455       
655554555       
754545545       
855545545       
955454545       
1055455455       
1154545545       
1255445455       
1355555455       
1454544555       
1555555555       
1655554555       
1754555555       
1845555555       
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT6116 / PRODUCTION OF HONEYBEE PRODUCTS
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Kovandan bal alma yöntemlerinin bilinmesi
2Bal çeşitlerinin öğrenilmesi
3Bal kalitesini etkileyen faktörlerin bilinmesi
4Polen üretim yöntemlerinin bilinmesi
5Arı sütünün özellikleri ve üretim yöntemlerinin bilinmesi
6Bal mumu üretiminin bilinmesi
7Propolis üretim yöntemlerinin bilinmesi
8Propolisin kullanım alanlarının öğretilmesi