APT6116 / PRODUCTION OF HONEYBEE PRODUCTS

Dersin Öğrenme Çıktılarının Program Çıktılarına Katkısı

DÖÇ1DÖÇ2DÖÇ3DÖÇ4DÖÇ5DÖÇ6DÖÇ7DÖÇ8DÖÇ9DÖÇ10DÖÇ11DÖÇ12DÖÇ13DÖÇ14DÖÇ15
1              
2              
3              
4              
5              
6              
7              
8              
9               
10               
11               
12               
13               
14               
15               
16               
17               
18               
19               
20               
21               
22               
23               
24               
25               
26               
27               
28               
29               
30               
Katkı Düzeyi: 1:Çok Düşük, 2:Düşük, 3:Orta, 4: Yüksek, 5: Çok Yüksek

APT6116 / PRODUCTION OF HONEYBEE PRODUCTS
 
Dersin Öğrenme Çıktıları 
1Kovandan bal alma yöntemlerinin bilinmesi
2Bal çeşitlerinin öğrenilmesi
3Bal kalitesini etkileyen faktörlerin bilinmesi
4Polen üretim yöntemlerinin bilinmesi
5Arı sütünün özellikleri ve üretim yöntemlerinin bilinmesi
6Bal mumu üretiminin bilinmesi
7Propolis üretim yöntemlerinin bilinmesi
8Propolisin kullanım alanlarının öğretilmesi