APT6116 / PRODUCTION OF HONEYBEE PRODUCTS

DERSİN HAFTALIK İÇERİĞİ

 
KONULAR 
KAYNAKLAR 
11 Arı ürünlerinin genel olarak tanıtılması [1] s: 70-80
22 Kovandan bal alma yöntemleri [2] s: 80-100
33 Bal çeşitleri [2] s: 110-120
44 Balın ambalajlanması ve pazarlanması [1] s: 120-130
55 Balın kimyasal ve fiziksel özellikleri [2] s: 1-9 [2] s: 1-9
66 Balın insan sağlığındaki önemi [2] s: 70-200 [1] s: 250-27 14
77 Polen üretim yöntemleri [2] s: 26-35
8 9 Polenin arılar ve insanlar için önemi [2] s: 46-60
910 Polenin fiziksel ve kimyasal özellikleri [2] s: 62-75
1011 Propolis üretim yöntemleri [1] s: 120-135, [2] s: 70-85
1112 Arı sütü üretim yöntemleri [1] s: 220-240
1213 Arı sütünün arılar ve insanlar için önemi [1] s: 250-27
1314 Bal mumu üretim yöntemleri [1] s: 272-290, [2] s: 75-90